Intergas
Inloggen

E-learning

De wereld van duurzame warmte verandert snel. Intergas loopt voorop als het gaat om innovaties. Daarom vinden we het belangrijk dat jij als installateur op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten. Met ons E-learning programma kun jij eenvoudig en wanneer het jou uitkomt online cursussen volgen.

Volg onze trainingen waar en wanneer jij dat wilt!

Bekijk ons trainingsaanbod

Het online Xpert programma is bedoeld voor installateurs, servicemonteurs en technici die hun Intergas productkennis willen vergroten. Als Intergas Xpert kun je op elk moment en waar ook ter wereld onze online trainingen volgen. Maak eenvoudig een persoonlijk account aan op het Xpert programma en kies de training die jij wilt volgen. In jouw account kun je overzichtelijk zien welke trainingen je al afgerond hebt.

Altijd voorop in warmte!

Gratis online trainingen volgen?

Intergas Academy Laptop
Claim uw certificaat

Ontvang een certificaat voor elke online training

Van elke online training die je in het online Xpert programma met succes hebt gevolgd, ontvang je een digitaal trainingscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. In jouw persoonlijke account kun je alle certificaten overzichtelijk terugvinden en indien gewenst uitprinten. Claim je certificaat en laat zien wat jij weet!

Onze trainingen